Oak Park

* De 299000€ À 685000€

1 - 3 chambres 68 - 129 mètres carrés

Immoweb code : 10591954
Immoweb code : 10591954
*hors taxes

Aperçu

1 - 3 chambres
68 - 129 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Oak Park is hét nieuwste bouwproject in Sint-Amandsberg vlakbij het bruisende Gent. Het wordt een groen project met 31 parkappartementen (met 1, 2 of 3 slaapkamers) dat naadloos ingepland wordt in het Potuitpark. Een groene oase waar de bewoner tot rust kan komen na een drukke dag. Zij het in zijn eigen tuin, het omliggende groen van het project of het Potuitpark. De 2 kleinschalige volumes van 15 en 16 BEN-appartementen worden voorzien van het modernste comfort en afgewerkt met hoogwaardige materialen, vloerverwarming, smart-living technologie, ventilatiesysteem D en zonnepanelen. Bovendien wordt het een gasloos project dat met een E-peil van max. 30 waardoor je energiefactuur aanzienlijk zal dalen. Hier ben je klaar voor de verre toekomst.
De terrassen worden ideaal gepositioneerd waardoor je vanop je terras of tuin kunt genieten van het groene decor van de omliggende bomen en struiken. Het project voorziet een ondergrondse parking, fietsenstalling en bergingen. Een tweede fietsenstalling wordt ook bovengronds voorzien.
Indien u meer informatie wenst over dit zeer bijzonder, duurzaam en groen project vragen wij u uw telefoonnummer achter te laten zodat wij u persoonlijk kunnen contacteren om een gepast voorstel te maken.

Contacter