Rez-de-chaussée à vendre

645000€

3 chambres 127 mètres carrés

Immoweb code : 11065370
Immoweb code : 11065370

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
127 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gelijkvloerse appartement in Markgravelei, grenzend aan Hof Van Leysen Park, biedt moderne luxe en klassieke charme. Met 127m² bewoonbare oppervlakte en een 85m² tuin (gedeeltelijk verhard en gedeeltelijk gras) met een majestueuze boom, is dit een uniek stukje paradijs. Bovendien is er een atelier in de tuin, ideaal als thuiskantoor of polyvalente ruimte.
De renovatie is grondig en energiezuinig, met nieuwe technieken, elektriciteit (conform voor 25 jaar) en loodgieterij. Het appartement biedt 2 ruime slaapkamers en een riante badkamer met inloop regendouche en dubbele lavabo's, plus 2 toiletten. Grote ramen zorgen voor veel licht, en een binnenpatio van 8m² biedt een rustige buitenruimte.
Parketvloeren en een volledig uitgeruste keuken met luxe afwerking maken de leefruimte warm en uitnodigend. Rolluiken aan de voorkant bieden privacy en veiligheid. De berging is ruim en heeft aansluiting voor droogkast en wasmachine.
De kelderberging van 16m² zorgt voor extra opslagruimte.
De ligging is perfect met scholen, winkels, restaurants, en het groen van het park. Openbaar vervoer is vlakbij. Mis deze kans niet om stad en natuur te omarmen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en maak dit appartement in een authentiek gebouw met prachtige gevel jouw nieuwe thuis!

Contacter