Terrain à bâtir à vendre

102000€

Immoweb code : 11399549
Immoweb code : 11399549

Aperçu

337 mètres carrés de terrain
302,00 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Word eigenaar van deze grond voor de bouw van een woning in Bavikhove! De grond ligt op een rustige ligging vlak bij het centrum van het dorp, vlak naast het plaatselijke schooltje en verderop de kerk. In enkele minuten ben je met de auto aan de N36 en N50, kortom een ideale locatie.

Dit omvat een grond met bouwverplichting.
Nog niet volledig overtuigd van ons ontwerp? Wil je aanpassingen op vlak van indeling en afwerking? Dat kan. We begeleiden je graag van plan tot oplevering bij het ontwerp van jullie droomwoning.

Daarnaast vergezellen we je tijdens je bezoeken aan de verschillende showrooms en adviseren je over materialen om je woning piekfijn af te werken, kortom, we ontzorgen je van ontwerp tot oplevering. De woning is voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen op het dak. We streven naar een energiezuinige woning met gunstig E-peil dat beter is dan de norm. Daardoor zou je ook een korting van maar liefst 100 % op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar kunnen verkrijgen. Er is overal vloerverwarming aanwezig. En vraaggestuurde ventilatie voor een gezond klimaat in huis. Grote ramen zorgen dan weer voor veel natuurlijke lichtinval en vergroten het ruimtegevoel in je woning.

Meer informatie via www.eribo.be of contacteer ons via [email protected].

Contacter