Triplex à vendre

475000€

3 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 11364028
Immoweb code : 11364028

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
115 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Stap binnen in dit triplex appartement dat aanvoelt als een gezellige stadswoning, gelegen in een nieuw aangelegd woonerf op de grens van de Theaterbuurt en het Zuid.
Op de gelijkvloerse verdieping tref je een eerste kamer aan die kan dienen als bureau of logeerkamer, en vind je ook nog een apart toilet.
Via een moderne houten trap kom je in de ruime en gezellige woonruimte met open keuken uitgerust met inductiekookplaat, vaatwas en heteluchtoven. Hier is ook een berging die dient als voorraadkamer met aansluiting voor een wasmachine.
De zonnige eetruimte geeft via het schuifraam toegang tot het 30m² terras met ZW-oriëntatie, waar het heerlijk verpozen is weg van de drukte van de stad.
Op de 2e verdieping vinden we een ruime badkamer, volledig betegeld, met inloopdouche en grote wastafel. Deze verdieping heeft ook een tweede apart toilet met lavabo. De master bedroom beschikt als extraatje over een ensuite dressing. De tweede slaapkamer is voorzien van rolluiken. Net als de living is ook deze verdieping uitgerust met een parketvloer.
Fietsen kun je opbergen in de fietsenstalling alsook in de gemeenschappelijke garage. Een private kelderruimte biedt nog extra opslagruimte.
Het pand wordt samen verkocht met de staanplaats in de gemeenschappelijke garage die plaats biedt aan één wagen. Deze kan aangekocht worden voor € 35.000

Pluspunten: instapklaar/groot terras/parkeerplaats /elec conform/EPC B 126

Afspraak via [email protected] of 0474/386313

Contacter