Villa à vendre

* 590984€

4 chambres 245 mètres carrés

Immoweb code : 10490031
Immoweb code : 10490031
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
245 mètres carrés habitables
517 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In de Zomerlaan ontwikkelen we een ruime nieuwbouwwoning met een moderne look. Deze open bebouwing beschikt over een inpandige garage, grote leefruimte, 4 sk's, een ruime badkamer en heel veel bergruimte. De moderne gevels zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en combineren ingetogen lichte gevelstenen en zwartkleurig aluminium schrijnwerk voor een moderne, hedendaagse architecturale look.
De moderne en unieke woning biedt niet alleen veel licht en leefruimte maar ook hoogstaand wooncomfort: je kan genieten van riante budgetten voor keuken en sanitair, een ruime keuze in vloeren en vloerverwarming in elke ruimte. Doordat de energielevering wordt voorzien door een lucht/warmtepomp is dit niet enkel duurzaam maar zorgt dit ook voor de mogelijkheid om optioneel te koelen op warme zomerdagen. Dit wordt verder aangevuld met zonnepanelen en een slim ventilatiesysteem type D. De woning is riant en residentieel, maar de impact op milieu (en portefeuille) is eerder gering: het E-peil van minder dan E10 staat garant voor een duurzame toekomst.
Contacteer ons op 0471/232425 en we bespreken graag samen de woning in detail. De woning is volledig aanpasbaar naar de wensen vd koper. Meer info op onze website: www.hoog-beerzel/woningen.be

Ce bien fait partie du projet Unieke moderne woningen Hoog Beerzel

Contacter