Villa te koop

* 590984€

4 slaapkamers 245 vierkante meters

Immoweb code : 10490031
Immoweb code : 10490031
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
245 vierkante meters bewoonbare ruimte
517 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige open bebouwing met veel ruimte, luxe en comfort

In de Zomerlaan in Beerzel ontwikkelen we een ruime nieuwbouwwoning met een moderne look. Deze open bebouwing beschikt over een inpandige garage, grote leefruimte, 4 slaapkamers, een ruime badkamer en veel bergruimte. De moderne gevels zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en combineren ingetogen lichte gevelstenen en zwartkleurig aluminium schrijnwerk voor een moderne, hedendaagse architecturale look.
De moderne en unieke woning biedt niet alleen veel licht en leefruimte maar ook hoogstaand wooncomfort: je kan genieten van riante budgetten voor keuken en sanitair, een ruime keuze in vloeren en vloerverwarming in elke ruimte. Doordat de energielevering wordt voorzien door een lucht/warmtepomp is dit niet enkel duurzaam maar zorgt dit ook voor de mogelijkheid om optioneel te koelen op warme zomerdagen. Dit wordt verder aangevuld met zonnepanelen en een slim ventilatiesysteem type D. De woning is riant en residentieel, maar de impact op milieu (en portefeuille) is eerder gering: het groene E-peil van minder dan E10 staat garant voor een duurzame toekomst.
De prijs is de prijs. Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij 2B2C Projects daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor gemoedsrust. Contacteer ons op 0471/23 24 25 en we bespreken graag samen de woning in detail

Dit pand maakt deel uit van het project Unieke moderne woningen

Neem contact op