Villa à vendre

* 1188000€

4 chambres 375 mètres carrés

Immoweb code : 10834116
Immoweb code : 10834116
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
375 mètres carrés habitables
587 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Kwadraat bouwt aan een schitterende, 375 m2 grote villa op wat een absolute topligging mag genoemd worden: op het einde van een heerlijk rustig, doodlopend straatje, op fietsafstand van zowel Gasthuisberg, Leuven centrum, Imec en de KUL, en met onmiddellijke ontsluiting E40/E314 afrit Leuven.



Op straatniveau treft u, naast een grote polyvalente ruimte, een inpandige garage en een ruime kelder aan, alsook een impressionante inkomhal met eiken trap die u voert naar een in overvloedig daglicht badende leef- en eetruimte op tuinniveau, met ruime open keuken, aparte berging en een knusse televisieruimte. Boven zijn er 4 slaapkamers waaronder een prachtige mastersuite met privé-badkamer, en een 2e badkamer met o.m. inloopdouche.Kwadraat trekt bovendien volop de kaart van het milieu (zero CO2) en een uiterst zuinige energierekening met dank aan de geothermische warmtepomp met verticale boringen en passieve koeling (een must-have tijdens hete zomers!), ver doorgedreven isolatietechnieken, regenwaterrecuperatie, balansventilatie D, driedubbel zonwerend glas,16 zonnepanelen... resulterend in een fantastisch E-peil 0 en een Energiescore A+ (Immoweb laat helaas nog niet toe om een E-peil lager dan 1 te selecteren in haar specificaties).

Een zeldzame buitenkans dus voor al wie graag baadt in rust en luxe, mee is met de toekomst, op een vredige plek, en tegelijk op een een steenworp van al de educatieve, culturele & sociale mogelijkheden die felbegeerd Leuven biedt.

Contacter