Villa à vendre

4 chambres 176 mètres carrés

Immoweb code : 11169730
Immoweb code : 11169730

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
176 mètres carrés habitables
699 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze instapklare villa (’97) met 4 (slaap)kamers en ZO tuin op ca 7are met superlocatie is rustig gelegen in een doodlopend straatje op wandelafstand van centrum Haacht (school, supermarkt, winkels…) en met gunstige verbinding via Kampenhout-Sas.
Men komt binnen in een ruime inkom met gastentoilet en plaats voor vestiairekast. De ruime en lichtrijke woonkamer met houtkachel heeft achteraan grote ramen met toegang tot aangelegd terras en tuin. De gezellige keuken omvat een kasteneiland, Miele keramische kookplaat en vaatwasser (2023), Atag oven, koelkast, granieten werkblad en leuke eethoek met zicht op de tuin. Aangrenzend handige wasplaats met extra douchecabine en verbinding met garage en tuin. Op het verdiep vinden we 4 kamers (17,6m², 15,75m², 15m² & 14m²), waarvan 2 kamers met elkaar in verbinding staan. Bijna overal rolluiken boven. Badk met dubbel lavabomeubel, ligbad & toilet. De bergzolder is bereikbaar via een luik met uitschuiftrap in 1 van de kamers.
Onderhoudsvr volledig omheinde tuin met zonneterras waar je heerlijk kan genieten, tuinhuis en berging, notenboom en gazon. Aan de zijkant van de woning is er nog een gezellig 2e terras met pizza-oven. Oprit voor 2 wagens.
Cv met condensatie gasketel. Garage met nieuwe sect poort. Kruipkelder onder volledige woning.
Interesse in deze ideaal gelegen woning met veel troeven? Vraagprijs excl registratie- en notariskosten
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct!-

Contacter