Villa à vendre

1495000€

3 chambres 310 mètres carrés

Immoweb code : 11374537
Immoweb code : 11374537

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
310 mètres carrés habitables
4024 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze villa is een droomwoning voor iedereen die op zoek is naar luxe en comfort. Ze is rustig gelegen in de gegeerde Watervoort te Herentals. De eigenaars kozen voor sfeervolle en warme afwerkingsmaterialen waardoor de eigendom absolute rust uitstraalt. De woning is omgeven door een magnifiek aangelegde tuin die achteraan nog deels doorloopt in bosgebied. Naast de woning bevindt zich nog een bouwgrond. Momenteel bevindt zich hier het eiken bijgebouw waar 2 wagens geplaatst kunnen worden.

Indeling:
U betreedt de inkomhal van de villa met vestiaire en gastentoilet. Wanneer u vervolgens de woonkamer betreedt, wordt u onmiddellijk verrast door het zicht over de prachtige tuin. Deze ruimte is voorzien van een gashaard en eiken parket waardoor het hier altijd gezellig vertoeven is.
De eetruimte is centraal gelegen in de woonkamer, hier is plaats voor een grote eettafel en is voorzien van statische hoge ramen. De aparte keuken is volledig afgewerkt met hoogwaardige eiken kasten en is geïnstalleerd met een luxe AGA fornuis, diepvriezer, oven, vaatwasmachine en koelkast.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de praktische wasplaats/achterinkom, alsook met koelkast en inbouwkasten.
Er is de mogelijkheid een apart gedeelte in de woning te gebruiken voor het uitoefenen van een vrij beroep of het creëren van een aparte studio. De hoogwaardige afwerking is hier doorgetrokken en is voorzien van een apart toilet, aan -en afvoer van water, airco, etc.

De trap naar de bovenverdieping ver

Contacter