Villa à vendre

515000€

3 chambres 240 mètres carrés

Immoweb code : 11278621
Immoweb code : 11278621

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
240 mètres carrés habitables
670 mètres carrés de terrain

Description

Magnifique villa comprenant 3 chambres, garage, carport & j

Stap binnen in deze prachtige traditionele villa, gelegen in het charmante Lauwe. Dit pareltje is een perfecte match tussen modern & hedendaags wooncomfort. De grote raampartijen, open ruimtes met veel lichtinval en een mix van duurzame en moderne materialen vormen achter deze traditionele gevel de belangrijkste troeven.

WELKOM IN UW NIEUWE THUIS
De woning verwelkomt u met een warme en uitnodigende sfeer. Deze prachtige alleenstaande villa, gelegen op een van de meest begeerde locaties in Lauwe, is een ideale combinatie van rust & luxe met eigentijdse afwerkingen voor een tijdloze uitstraling.

De ruime woonkamer biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van gezellige avonden met familie en vrienden, terwijl de grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de verzorgde, zuidgerichte tuin.

Met een bouwjaar van 2004 en een grondige make-over in 2018 door de gerenommeerde interieurzaak Couckuyt uit Ledegem, straalt deze woning tijdloze elegantie en verfijning uit. Van de met zorg gekozen kleurenpaletten die de ruimtes van boven tot beneden sieren tot aan de LED-verlichting die elke hoek met warmte omarmt, is elk detail doordrenkt van luxe en stijl.
 
De ruime en verlichte woonkamer, biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van gezellige avonden met familie en vrienden. Een adembenemende volledig uitgeruste keuken, een inpandige garage en een handige wasruimte completeren dit niveau, waar functionaliteit naadlo

Contacter