Villa à vendre

449000€

4 chambres 319 mètres carrés

Immoweb code : 11157225
Immoweb code : 11157225

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
319 mètres carrés habitables
4220 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze kwalitatieve villa ligt op een terrein van 4220 m², gelegen vlakbij invalswegen. We kunnen hier spreken over een mooie woning met vele troeven en een bewoonbare oppervlakte van 319m².
De uitstekend onderhouden vrijstaande woning en tuin hebben als extra troef een weids uitzicht. Er ligt ook een bestaand en te vernieuwen tennisveld op het terrein.

Indeling :
De ruime inkomhal met gastentoilet leidt naar de woon-leefruimte, de bureelruimte en het gelijkvloerse nachtgedeelte. De woon-leefruimte heeft met zijn vele raampartijen een aangename lichtinval doorheen deze ruimte. Aansluitend maar toch apart is er aan de leefruimte een degelijke uitgeruste keuken met zicht op de tuin. Ook bevindt zich op het gelijkvloers de 2 ruime slaapkamers, badkamer/was-berging-plaats en toegang tot de 2 ruime garages. In deze zone bevindt zich de trap naar de nog verder af te werken zolderruimte waar in principe vlot 3 slaapkamers kunnen voorzien worden. Via een aparte ruimte naast de keuken en achterdeur is er de toegang naar de gerieflijke en droge kelder van 40m2 voorzien.

Voor wie op zoek is naar een ideale, ruime en oerdegelijke in het groen gelegen villa op een ideale-locatie kan de zoektocht dadelijk stoppen.

Buitengewone kenmerken;

- Goede ligging met een goede bereikbaarheid
- Degelijke - kwalitatieve villa met mogelijkheden
- 319 m² woonoppervlakte
- Gebruik van kwaliteitsmaterialen doorheen heel de woning
- Breed perceel - diepe voortuin
- 2 inpandige garages

EPC : 334 kwh/m

Contacter