Villa à vendre

1235000€

4 chambres 290 mètres carrés

Immoweb code : 11285597
Immoweb code : 11285597

Aperçu

4 chambres
4 salles de bains
290 mètres carrés habitables
1525 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtige landhuis gebouwd in 2009 is gelegen in een rustige straat vlakbij het pittoreske Mullem en geniet een vlotte verbinding via de N60 naar Oudenaarde (5min) en Gent centrum (20min.)
U betreedt de eigendom via de inrijpoort waar er parking voorzien is voor 4 wagens waarvan 2 overdekt. Op het gelijkvloers is er een mooie inkomhal met apart toilet en handenwasser, een grote leefruimte met een open haard, een ruime eetplaats en een volledig ingerichte leefkeuken. Al deze ruimtes bieden op de zuid gerichte tuin. Aan de keuken bevindt zich een orangerie die perfect kan dienst doen als bureauruimte. Ruime wasplaats en 2 bergingen aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers elk voorzien van hun eigen badkamer waarvan de master bedroom ook een dressing geniet.
In de tuin (1524m²) bevindt zich een prachtig bijgebouw waar het heerlijk toeven is onder het overdekt terras met een prachtige open haard en zicht op het zwembad. Binnenin is er een doucheruimte, toilet en een plaats voor een sauna voorzien. Boven het tuingebouw vindt u een casco ruimte van 44m² die kan ingericht worden als studio, extra slaapkamer of hobbyruimte. Actueel toegankelijk via een valluik maar er kan ook een trap geplaatst worden om deze te betreden.
De woning werd gebouwd met smaak, oog voor detail en duurzame materialen.
De vele leuke hoekjes en plekjes maken het aangenaam wonen en leven voor elke familie.




Contacter