Villa à vendre

625000€

3 chambres 208 mètres carrés

Immoweb code : 11328910
Immoweb code : 11328910

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
208 mètres carrés habitables
4123 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Bezoekdag: ZA 04/05 - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Bent u op zoek naar een unieke villa met veel lichtinval, perfect gelegen én op een groot perceel, dan is deze woonst misschien wel wat u zoekt. Dankzij de prachtig aangelegde tuin met grote terrassen en zwemvijver ervaart u hier een oase van rust.

Bij het betreden van de woning komen we in de majestueuze inkomhal die via een glazen deur toegang geeft tot de prachtige leefruimte met parket, inbouwmeubilair en gezellige gashaard. De zithoek loopt over in de volledig uitgeruste open keuken. Dankzij de grote raampartijen kunt u vanuit de leefvertrekken zowel 's winters als 's zomers genieten van de achtergelegen natuur.

Verder op het gelijkvloers zijn er nog een slaapkamer, 2 badkamers en een handige berging + wasplaats. De zijdeur in de berging geeft rechtstreeks toegang tot de carport, waar 2 wagens kunnen worden geplaatst.

Op de eerste verdieping komen we boven in de nachthal met vide. U treft hier: een bureelruimte/kinderslaapkamer, een slaapkamer met inloopdressing en tot slot nog een slaapkamer met naastgelegen technische ruimte met lavabo.

De grootste troef van deze woning is ongetwijfeld het gigantische perceel. De brede tuin loopt in totaliteit bijna 200m door (gemeten vanaf de achtergevel). Hierdoor biedt deze woonst ook mogelijkheden tot het houden van dieren (pony, paard, geiten, schapen, ....).

Bij de bouw van deze woning werd de nodige aandacht besteed aan energiezuinigheid. Later werden er doo…

Contacter