Villa à vendre

449000€

5 chambres 264 mètres carrés

Immoweb code : 11346242
Immoweb code : 11346242

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
264 mètres carrés habitables
1891 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek de charme van rustiek wonen in het pittoreske Watervliet, waar deze prachtig gelegen woning u uitnodigt voor een unieke woonervaring. Met een genereuze inkomhal die leidt naar een schitterende trap, voelt elke binnenkomst als een statige onthulling. De ruime leefruimte biedt een serene blik op de welonderhouden tuin en vormt het hart van het huis, perfect voor gezellige familiebijeenkomsten of een rustige avond thuis.

De keuken is praktisch ontworpen en biedt alle benodigdheden voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Op de begane grond vindt u tevens de eerste slaapkamer, die veel privacy biedt, en een badkamer uitgerust met een ligbad voor ontspannende momenten. Een ruime bergruimte biedt extra gemak voor het opbergen van huishoudelijke benodigdheden.

De eerste verdieping onthult vier ruime slaapkamers, elk met een eigen karakter en voldoende ruimte voor zowel rust als creativiteit. Elke kamer is een toevluchtsoord op zich, ideaal voor gezinsleden of gasten.

Deze woning pronkt niet alleen met een zeer ruime garage maar ook met een handige tuinberging, perfect voor tuinliefhebbers en hobbyisten. De prachtig aangelegde tuin, die een eindeloos uitzicht biedt op de omringende velden, vormt een ware oase van rust en privacy, zonder directe buren in de nabije omgeving.

Het huis is volledig onderkelderd, wat tal van mogelijkheden biedt voor extra opslag of als hobbyruimte.

Contacter