Autre à vendre

425000€

210 mètres carrés

Immoweb code : 11100506
Immoweb code : 11100506

Aperçu

210 mètres carrés habitables
922 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze historische schoolsite te Nederzwalm biedt tal van mogelijkheden en staat te wachten op een nieuwe invulling! Dit voormalig schooltje in de Zwalmstreek ligt centraal op de as Gent-Oudenaarde. Midden in een netwerk van wandel- en fietsroutes, en op een boogscheut van de dijken van de schelde. Het is een unieke kans op een karaktervolle woon- en/of werkplek, met hoge plafonds, grote raampartijen, authentieke interieurelementen, een private tuin, prachtige uitzichten naar de natuur rondom..

Toekomst :
Momenteel liggen heel wat pistes open, en zijn meerdere invullingen mogelijk. Oa. kunnen de site en het gebouw gebruikt worden als woning, cohousing project, als woning + vrij beroep, als kantoorgebouw, ..enz..

Vandaag :
De architecten werkten enthousiast aan de voorbereidingen en plannen van dit project. Het gebouw beschikt momenteel over een goedgekeurde en geldige vergunning voor de integratie van 3 woningen in het hoofdgebouw, en de nieuwbouw van een losstaand gebouw achteraan de oprit (functie kantoor of te herbestemmen naar extra woning).
Bij interesse daarin, is ook het huidig dossier beschikbaar, met inbegrip van vergunning, prijsinschattingen voor verbouwingswerken, een goedgekeurd beheersplan, een eerste goedgekeurde erfgoedpremie, enz..

Neem zeker contact voor meer toelichting en/of een plaatsbezoek, oa. via [email protected] of op 0479 35 60 37

Contacter