Immeuble commercial mixte à vendre

598000€

593 mètres carrés

Immoweb code : 11294175
Immoweb code : 11294175

Aperçu

1 salle de bains
593 mètres carrés habitables
368 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het centrum van Putte op de grens met Nederland, bevindt zich dit veelzijdig gebouw met vele mogelijkheden voor de combinatie wonen-werken!

Aan de Ertbrandstraat 27 is er een commercieel gelijkvloers met praktische mezzanine. Door de strategische ligging op de grens met Nederland is dit pand ideaal voor tal van concepten: een ruime boetiek, een fietsenwinkel, een luxueuze bakkerij met verbruikszaal, een gastronomisch restaurant, een groepspraktijk... dit behoort allemaal tot de opties!

De mezzanine van 80m² kan ingericht worden als extra handels- of eetruimte voor een select gezelschap, of kan dienen als bureau, ruimte voor personeel of stockage.

Het winkelpand is thans ingericht als showroom met een werkplaats achteraan.
De inrichting van de werkplaats is in de prijs inbegrepen, maar ze kan leeggemaakt worden indien er geen interesse in deze inrichting is.

De woning aan de Albert Louizastraat 13 heeft onderaan een grote garage (+/- 100m²) met een brede doorgang naar het handelspand.
Op de eerste verdieping is er een ruime woonkamer, een leefkeuken, een kleinere kamer met ingemaakte kasten (ideaal als bureau of 3de slaapkamer), een wasberging, een toilet en een terras. Op de 2de verdieping zijn er 2 grote slaapkamers met airco en een ruime badkamer.

PLUSPUNTEN:
- Centrale ligging met zeer veel passage
- Flexibele ruimte met een mezzanine voor een unieke klantenbeleving
- Voldoende parkeergelegenheid op wandelafstand
- Ruime instapklare woning met 2/3 slaapkamers

Contacter