Immeuble mixte à vendre

349000€

2 chambres 212 mètres carrés

Immoweb code : 11325571
Immoweb code : 11325571

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
212 mètres carrés habitables
522 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een ruime woning met diverse mogelijkheden, inpandige garages en grote tuin? Gevonden!

Enkele troeven van deze veelzijdige woning zijn: de energiezuinigheid (energielabel C, 19 zonnepanelen, warmtepompboiler, gascondensatieketel, steenput...), de bewoonbare oppervlakte van 212m², de vernieuwde daken, 2 inpandige garages, ruime oprit met plaats voor > 3 wagens... De makkelijk te onderhouden tuin met groot terras en recent tuinhuis (2020) is tevens te bereiken langs de achterzijde.
De woning is reeds vergund als magazijn en werkplaats, maar kan ook gebruikt worden als bijvoorbeeld praktijk-, muziek- of opslagruimte, atelier, workshops, bijeenkomsten... Zelfs een kangoeroewoning én tweewoonst kan perfect!Dankzij haar ideale ligging is dit pand makkelijk bereikbaar en bevindt alles zich binnen handbereik. Via de nieuwe fietstunnel bent u op enkele minuten in centrum Aalst.

Indeling:

Gelijkvloers: inkomhal met toegang tot een polyvalente ruimte met lavabo en de eerste garage. Hierachter vinden we een toilet met wasplaats en de achterste garage/werkplaats van meer dan 50m².

1ste VDP: open leefruimte (52m²) met geïnstalleerde keuken (ontbijthoek, vaatwasser, Amerikaanse koelkast...) en nog een apart toilet.

2e VDP: praktische nachthal die toegang verleent naar 2 grote slaapkamers en de badkamer met massagebad, douche, lavabo en toilet.
Via een vilzotrap bereiken we de zolder. Deze kan dienst doen als bergruimte/ (wo)mancave.

Contacter