Locaux commerciaux à vendre

Faire offre à partir de 250000€

197 mètres carrés

Immoweb code : 11182316
Immoweb code : 11182316

Aperçu

197 mètres carrés habitables
303 mètres carrés de terrain
1.269,00 € m²
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Kom deze woning op zaterdag 16 maart tussen 14u30 en 15u30 bezichtigen tijdens de ERA Open Huizen Dag.

Handelspand met woonst op een toplocatie in het mooie Vichte! Dit uniek vastgoedaanbod biedt diverse mogelijkheden bv. kapsalon, pedicure, burelen, kiné, broodjeszaak enz. Naast het gerenoveerd handelspand is er ook een volledig gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers en zongericht terras van 40m².

Deze kantoorruimte wordt te koop aangeboden met een vanafprijs, doe ene hoger bod
Het appartement is verplicht mee aan te kopen voor een extra 100.000,00 EUR, deze is momenteel verhuurd  voor €665/mnd. Deze huur kan ruimschoots deze extra investering aflossen . 

INDELING: 
Dankzijde strakke maar moderne inkomhal heeft u vlot toegang tot het kantoorgebouw. Deze werd vervolgens opgedeeld in 5 aparte ruimtes waaronder burelen, keukenruimte met zithoek, polyvalente ruimte, wachtzaal etc.

Via de buitentrap achteraan het gebouw heeft u vervolgens toegang tot het gerenoveerd appartement die op heden verhuurd is. Via de inkomhal heeft u toegang tot een lichtrijke woonkamer die naadloos overvloeit in de  open keuken met ontbijthoek. Verder werd dit appartement ook nog voorzien van een berging, badkamer (ligbad en lavabo), apart toilet en 2 ruime slaapkamers. Op het zongericht terras van 40 m² is het aangenaam vertoeven tijdens de warme zomermaanden.

Achteraan dit uniek vastgoedaanbod is er nog een parkeerplaats voorzi

Contacter