Locaux commerciaux à vendre

249000€

331 mètres carrés

Immoweb code : 11293708
Immoweb code : 11293708

Aperçu

331 mètres carrés habitables
263 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Veelzijdig commercieel gelijkvloers met praktische mezzanine in de belangrijkste winkelstraat tussen Kapellen en Nederland.

Door zijn centrale ligging op de grens met Nederland is dit pand ideaal voor tal van concepten: een ruime boetiek, een fietsenwinkel, een luxueuze bakkerij met verbruikszaal, een gastronomisch restaurant, een groepspraktijk... dit behoort allemaal tot de mogelijkheden!

De mezzanine van 80m² kan ingericht worden als extra handels- of eetruimte voor een select gezelschap, of kan dienen als bureau, ruimte voor personeel of stockage.

PLUSPUNTEN:
- Strategische centrale ligging met zeer veel passage
- Flexibele ruimte met een mezzanine voor een unieke klantenbeleving
- Grote etalage voor optimale productpresentatie
- Voldoende parkeergelegenheid op wandelafstand
- Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer

Mogelijkheid om een achteruitgang naar de Albert Louisastraat 13 te voorzien indien de achtergelegen woning bij aangekocht wordt

Het winkelpand is thans ingericht als showroom met werkplaats achteraan.
De inrichting van de werkplaats in mee inbegrepen in de prijs. Indien er geen interesse zou zijn in deze inrichting, kan de werkplaats leeggemaakt worden.

Ontdek de perfecte locatie voor uw onderneming en neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding in dit bijzondere handelspand: 0477/349.279 - [email protected].

Contacter