Maison de maître à vendre

137500€

5 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 11409335
Immoweb code : 11409335

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
120 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op een van de betere locaties in het centrum van Geraardsbergen, in de Wijngaardstraat, treft u deze te renoveren burgerwoning aan. (Gevelbreedte van 6 meter). Kenmerkend zijn de hoge plafonds en grote kamers in combinatie met authentieke elementen. Met de bewoonbare zolderverdieping erbij is deze woning verrassend ruim en een heel interessant project!

Indeling: ruime inkomhal met toegang tot de lichtrijke eetkamer en zitplaats. De grote raampartijen in de leefruimte zorgen voor veel aangenaam daglicht. Ook is er een raam ter hoogte van de zithoek dat uitgeeft op het koertje. Verder is er via de inkomhal toegang tot de achterbouw met keuken, het aparte toilet, de badkamer en een berging die toegang biedt tot de koer. Er is ook een grote droge kelder onder de woning.

Eerste verdieping: overloop, grote master slaapkamer met veel lichtinval langs de drie ramen, tweede grote slaapkamer.

Tweede verdieping: overloop, nog een grote slaapkamer en een vierde slaapkamer met de mogelijkheid tot het creëren van een leuke mezzanine.

Er kan gemakkelijk een stadstuintje aangelegd worden door de achterbouw met berging en badkamer op de eerste verdieping te installeren bijvoorbeeld. Er zijn dus veel leuke mogelijkheden met dit huis!

Interesse in deze verrassend ruime woning? Bel Jonathan op 0479 10 79 69 of mail naar [email protected] voor een bezoek.

Contacter