Maison à vendre

375000€

4 chambres 192 mètres carrés

Immoweb code : 11176576
Immoweb code : 11176576

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
192 mètres carrés habitables
120 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In hartje Aalst, te midden van alle voorzieningen treffen we deze charmante gerenoveerde burgerwoning met veel natuurlijke lichtinval, 4 slaapkamers, een ruime stadstuin volledig op het zuiden gericht en een bewoonbare oppervlakte van net geen 200m².

Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal, de ruime lichtrijke leefruimte met zicht op de zonnetuin, de moderne & volledig uitgeruste keuken en een afzonderlijk gastentoilet. Ondergronds vinden we nog een handige kelder, dewelke droog is.

De trap in de inkomhal brengt ons naar het eerste verdiep, waar we 3 slaapkamers en de badkamer met bad en douche terugvinden. Tot slot is de zolder van deze woonst omgetoverd tot master bedroom, inclusief bad met jets en inbouwkasten.

Uniek is dat deze stadswoning over een zeer mooie én zuid-gerichte tuin beschikt. Er is voldoende terrasruimte, beplanting en waterpartij.

Er werden authentieke elementen bewaard, doch is de woning reeds voorzien van een C klasse qua energiescore, verwarming centraal via aardgas. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de straat. Mogelijkheid tot huren garagebox twee straten verder.

Bent u op zoek naar een charmante woonst met veel binnenruimte en een tuin midden in het stad, neem dan contact op via [email protected] of bel ons op het nummer 053 89 99 66.

Contacter