Maison à vendre

329000€

4 chambres 215 mètres carrés

Immoweb code : 11098162
Immoweb code : 11098162

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
215 mètres carrés habitables
394 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In hartje Moorsel, met alle voorzieningen binnen handbereik maar toch in een zeer rustige straat, vinden we deze karaktervolle eengezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 215m². Hier bovenop heeft de woning ook nog een kelder van +/- 30m² en een zolder van +/- 80m², te bereiken via een vaste trap, die tal van mogelijkheden biedt.

Op het gelijkvloers vinden we de lichtrijke leefruimte met authentieke elementen en aansluitend de veranda, eetplaats, keuken, afzonderlijk toilet en berging met douche. Via de veranda of de achterdeur in de berging komen we op het ruime zonneterras dat overloopt in de rustige ZW-gerichte tuin.

Op de eerste verdieping zijn er een nachthal, 4 slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap kan de zolder bereikt worden. Hier kunnen extra slaapkamers gehuisvest worden of deze kan ook omgetoverd worden tot hobbykamer, polyvalente ruimte, etc.

Tot slot beschikt de woonst ook over een inpandige garage.

Mits het uitvoeren van enkele renovatie-/opfrissingswerken is van deze charmante woning een waar pareltje te maken. Aan ruimte in ieder geval geen gebrek!

Word jij de nieuwe eigenaar van deze ruime woonst in Moorsel?
Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, aarzel niet ons te contacteren via 053 / 89 99 66 of via [email protected].

Contacter