Maison à vendre

600000€

4 chambres 263 mètres carrés

Immoweb code : 11339017
Immoweb code : 11339017

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
263 mètres carrés habitables
345 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Van het aankoopbedrag kan tot €80.000 inc. BTW B2B worden gefactureerd!

Prachtig in 2024 gerenoveerde woning, voorzien van technologie en comfort. Ideaal voor het uitbaten van een zelfstandige activiteit of als tweewoonst en zorgwoning. Vandaag dient deze woning als privéwoning en schoonheidssalon. De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk waar kinderen kunnen ravotten in het bos voetballen op één van de speelpleinen of tot het donker blijven trampolinespringen bij de buren.

Op wandelafstand: meerdere lagere scholen, Chiro, speelpleintjes, bakkers, en het centrum van Aarschot is veilig bereikbaar per fiets in 15 minuten.

Gelijkvloers: vestiaire, praktijkruimtes of slaapkamer, berging, wasplaats, technische ruimte.

1ste verdieping: toilet, open ruimte met gezellige zit- en eetplaats, open keuken met veel lichtinval. Via de eetplaats is het bovenste terras bereikbaar (met elektrische zonneluifel). De keuken is uitgerust met kwalitatieve apparatuur.

2de verdieping: 2 slaapkamers, inloopdressing, badkamer met douche en wastafel, toilet, overloop, master suite met dubbel ligbad, inloopdouche en wastafel.

De ramen zijn voorzien van automatische screens en -gordijnen voor extra privacy. De woning is smart uitgerust voor een laag energieverbruik: vloerverwarming, zonnepanelen, airco’s, domotica,...

De fraaie tuin bevat een ruime berging en grenst aan de speelweide achter de woning.

Met een woonoppervlakte van 250 m² kan ieder gezinslid zijn rust en comfort vinden.

Contacter