Maison à vendre

3 chambres 165 mètres carrés

Immoweb code : 9642265
Immoweb code : 9642265

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
165 mètres carrés habitables
465 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
en je op zoek naar een rustig gelegen en instapklare woning met 3 slaapkamers in Overmere? Gevonden!

De zeer goede staat van onderhoud, de inpandige en ruime garage en de vele lichtinval vormen slechts enkele sterke punten van deze instapklare woning. Noteer verder ook nog de rustige ligging in een residentiële wijk, de energiezuinigheid (zonnepanelen, CV op gas, EPC 162) en de ruime bewoonbare oppervlakte (165m²). Tot slot is er ook een prachtige tuin en zal er een conform elektriciteitsattest zijn tegen akte!

Indeling:
GLV: je betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet en technische ruimte. Vervolgens vind je er een lichtrijke leefruimte (36m²) en de ingerichte keuken (12m²). Verder beschikt het gelijkvloers over eeninpandige garage (30m²) met een automatische sectionaalpoort, bergruimte en aansluitingen voor droogkast/ wasmachine. Rondom de woning is er een volledig omheinde, zonnige en aangelegde tuin met terras die vele jaren met veel liefde onderhouden werd.
1steV: via de nachthal heb je toegang tot de badkamer (10m²) met douche, ligbad, wastafel en toilet en tot de 3 ruime slaapkamers (16-15-14m²) waarvan er 1 is uitgerust met een dressing (6m²).
Zolder: ruime opbergzolder (30m²).

De 26 zonnepanelen hebben een resterende opbrengst van ongeveer €10.500 aan certificaten en een elektriciteitsbesparing van ongeveer €900/jaar. Ze dienen mee overgenomen te worden aan €15.000.

Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Contacter