Maison à vendre

3 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 11105297
Immoweb code : 11105297

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
288 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend.

Meer info, virtuele tour en plannen: www.bellesvastgoed.be/te-koop/borsbeek-groenhofstraat-23

Deze verzorgde halfopen woning met 3 slpks, garage en tuin vinden we op het einde van een doodlopende straat in hartje Borsbeek. De locatie is uitstekend met scholen, winkels en openbaar vervoer steeds dichtbij.

We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet en vestiaire. Op het glv vinden we een wasplaats met toegang tot de tuin. Hier is plaats voor was- en droogmachine, de verwarmingsketel op gas én een douche. Ook is er een berging met zicht op de tuin die kandienen als bureau of 4de slpk. Vooraan vinden we de garage met elektrische poort en oprit. De zonnige tuin (ca. 130m²) met overdekt terras is zeer onderhoudsvriendelijk en voorzien van een tuinberging.

Het woongedeelte bevindt zich op de 1e verdieping. Dankzij de grote raampartijen zijn de leefruimte en eetruimte zeer lichtrijk en aangenaam om in te vertoeven. De keuken is volledig geïnstalleerd met ingebouwde toestellen. Verder is hier nog een aangebouwde veranda (d.d. 1986, zonder vergunning, wel binnen de bouwlijnen) met zicht op de tuin.

Op de 2e verdieping zijn er 3 slpks. De badk is voorzien van een dubbele lavabo, bad en toilet.

Bijzonderheden: nieuwe ramen met hoogrendementsglas (2008), dak vernieuwd en geïsoleerd (2011),..

Contacter