Maison à vendre

3 chambres 198 mètres carrés

Immoweb code : 10812189
Immoweb code : 10812189

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
198 mètres carrés habitables
477 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
*** Kijkt u via een andere website dan de onze? Klik dan door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/hasselt/7960511 voor de volledige advertentie met alle foto's.***

Deze op te frissen halfvrijstaande woning met een bewoonbare oppervlakte van 198 m² (bron: EPC) is gelegen op een mooi perceel van 4a 77ca, in de zeer gegeerde residentiële woonwijk Berkenveld te Kiewit. In deze buurt, waar het straatbeeld gekenmerkt wordt door mooie groene lanen, pleintjes en tal van aantrekkelijke gerenoveerde woningen, is het heerlijk rustig en gemoedelijk om wonen, doch treft men het centrum van Hasselt al op een vijftal minuutjes rijden.
Deze woonwijk dateert van de jaren 60 a 70, zodat een groot aantal woningen al werd opgepikt door de volgende generatie, te merken aan tal van woningen die al gerenoveerd werden of op punt staan gerenoveerd te worden. Dit zal zorgen voor de nodige verjonging en nog meer opwaardering van deze al aantrekkelijke buurt.

De woning werd door de jaren heen al regelmatig opgefrist en gerenoveerd. Omstreeks 2012 werd het dak grondig gerenoveerd, de gevel werd netjes geschilderd, verschillende ramen werden al vernieuwd en de CV installatie werd vervangen. Zeer recent is de spouwmuur geïsoleerd, zodat nu al een EPC score behaald wordt van slechts 249 kWh/m² pj - label C. Bijgevolg is deze woning niet onderhevig aan de renovatieplicht. Aan de koper om deze degelijke woning verder te renoveren en op te frissen naar eigen smaak en vermogen.

Indeling
Gelij

Contacter