Maison à vendre

745000€

3 chambres 295 mètres carrés

Immoweb code : 11373934
Immoweb code : 11373934

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
295 mètres carrés habitables
2053 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Recente woning met bouwjaar 2010 op uitzonderlijke ligging op 2053m².

Van een uitzonderlijke ligging gesproken.. Bereikbaar toch volledig omgeven door groen.

Deze villa is gebouwd met kennis van zaken, gebruik van kwalitatieve materialen en vooral een zeer logische indeling. Gecombineerd met hedendaagse technieken en voldoende lichtinval.
Inkom met apart toilet, vestiaire, toegang naar leefruimte en aparte inkom naar het bureau gedeelte. Het bureau kan afgesloten worden maar ook opgesteld worden met de leefruimte. Eenmaal in de leefruimte is het duidelijk waarom deze woning op een vrij uitzonderlijke ligging is gevestigd, het unieke landelijke zicht! Aansluitend is er een volledig geïnstalleerde keuken met bijhorende, ruime berging. Verder is er naast de keuken een wasplaats en aansluitend de dubbele garage.

Het verdiep bevat 3 echte ruime slaapkamers. De masterbedroom heeft zelf een eigen tweede leefruimte, opnieuw met een aangenaam verzicht. Het verdiep heeft een aparte douchekamer en een aparte badkamer. Toilet is apart op de gang. Ook is er een dressing aanwezig.

De tuin is volledig aangelegd en omheind. Centraal in de tuin is er een eiken bijhuis, ideale view over woning en tuin.

Dit is een vanafprijs. ieder hoger voorstel wordt voorgelegd aan de eigenaar. Bezoek mogelijk op zaterdag 18/05. zie www.vastgoednorman.be om in te schrijven.

PLUSPUNTEN:
+ zeer unieke locatie
+ bouwjaar 2010 met hoge kwaliteitsmaterialen
+ 295 m² bewoonbare oppervlakte (volgens EPC)

Contacter