Maison à vendre

3 chambres 241 mètres carrés

Immoweb code : 10578754
Immoweb code : 10578754

Aperçu

3 chambres
241 mètres carrés habitables
395 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
*** Kijkt U via een andere website dan de onze? Klik dan verder naar..

Deze statige karaktervolle woning met een netto bruikbare vloeroppervlakte van 241 m² is gelegen op een perceel van 3a 95ca langs de Oude Heirbaan ter hoogte van nummer 138, te Smeermaas, deelgemeente van Lanaken. Vlakbij ligt het bruisende centrum van Maastricht. Het centrum van Lanaken bereikt men na een viertal minuutjes met de wagen.

De verzorgde gevel geeft dit eigendom een zeer degelijke uitstraling, die men verder in de woning kan terugvinden.
De staat van onderhoud is goed en de structuur is zeer degelijk te noemen, zodat men hier een geschikte basis kan vinden voor een mooie renovatie. Een aantal noemenswaardige werken zijn reeds uitgevoerd, zoals het vervangen van de ramen omstreeks 2005 en grondige renovatie van het dak, dat nog in uitstekende staat is.

De indeling van deze woning is als volgt:
statige en imposante inkomhal met gastentoilet, marmeren vloeren en mooie glas-in-lood-ramen, welke elementen zorgen voor een karaktervolle indruk. Mits de juiste opfrissingswerken kan deze hal terug helemaal tot zijn recht komen. Ruime lichtrijke woonkamer - 43 m² - met haard, aparte keuken met zicht op de tuin en toegang tot het aangrenzende terras.

Op de verdieping komt men via de nachthal in de drie ruime slaapkamers en in de badkamer met douche, lavabo en toliet.
De zolder is bereikbaar via een luik in de hal. De woning is volledig onderkelderd en ingedeeld met een inpandige garage bereik

Contacter