Maison à vendre

389000€

4 chambres 210 mètres carrés

Immoweb code : 11370862
Immoweb code : 11370862

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
210 mètres carrés habitables
1287 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Ontdek deze unieke te renoveren villa waarbij charme slechts één van de vele troeven is. Met de aanwezigheid van authentieke elementen en de prachtige voorgevel, kan je er een echt pareltje van maken.
Het perceel heeft een oppervlakte van 1.287 m² en er is een bijgebouw aanwezig die tal van mogelijkheden biedt na verbouwingswerken.
De woonst is gelegen in het hartje van Landegem. In de straat is er een kleuterschool en op wandelafstand vind je oa. een lagere school, een bakkerij, slagerij, apotheek, frituur, sportzaal, bibliotheek... Bovendien bevindt het treinstation zich op 1 km en is er een vlotte verbinding met de E40.

De woning heeft volgende opdeling:
·Inkomhal met tussendeur die het hart van de woning vormt
·Ruime zicht op de tuin
·Aparte keuken
·Badkamer nabij de keuken dewelke kan ingericht worden als berging, wasplaats...
·Een extra kamer op de gelijkvloerse verdieping
·Kelder
·3 volwaardige slaapkamers (14.5m²)
·Tweede (bad)kamer op de eerste verdieping
·Ruime opbergzolder met veel potentieel

Het bijgebouw bestaat momenteel uit een ruime garage, washuis, opbergplaats en zolder. Aansluitend is er een serre. De riante tuin is zuid gericht en kan tevens worden bereikt via een klein straatje aan de achterzijde, wat een enorme meerwaarde is.
Wacht niet te lang om de sprong te wagen en deze unieke karakterwoning te renoveren. Een afspraak inplannen kan op het nummer 09/225.00.78 of via [email protected]

Contacter