Maison à vendre

379000€

4 chambres 160 mètres carrés

Immoweb code : 11136461
Immoweb code : 11136461

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
160 mètres carrés habitables
648 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze aangename woning op een uitstekende locatie met een perfecte oriëntatie in Menen. Bij binnenkomst door de verzorgde inkomhal met gastentoilet word je verwelkomd in de lichtrijke woonkamer, je geniet er, net als de halfopen keuken, van het prachtig uitzicht op de tuin. Op het gelijkvloers bevinden zich momenteel een slaapkamer en een moderne badkamer.

Boven wachtten twee slaapkamers en een ruime zolderkamer die je met een vloer of laminaatvloer kunt omtoveren tot een vierde slaapkamer. En als je dat wenst, kan deze ruimte zelfs worden opgesplitst, waardoor de woning trots maar liefst vijf slaapkamers telt!

De woning beschikt ook over een ruime garage met een elektrische poort, waar tevens ruimte is voor jouw wasmachine en droogkast.

Zowel de voortuin als achtertuin zijn met zorg aangelegd, voorzien van een zuid gericht zonneterras en een handige tuinberging. De directe toegang tot de tuin vanuit de garage voegt extra gemak toe. Aan het einde van de tuin bevindt zich zelfs een stukje grond dat voorheen dienstdeed als groentetuin - perfect geschikt voor het houden van kippen.


Waarom net dit aanbod overwegen?

-> instapklaar
-> prima EPC
-> goed geïsoleerd
-> grote garage
-> bouwjaar 2000
-> zonneterras
-> zolderkamer nog volledig zelf in te richten

Interesse, bel 0486 05 88 88

Contacter