Maison à vendre

330000€

3 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 11336950
Immoweb code : 11336950

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
115 mètres carrés habitables
219 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning met 2 slaapkamers (3 mogelijk), tuin en garage bevindt zich in de Laarsebaan, een centraal gelegen straat in Merksem.

Je betreedt de woning via de inkomhal met apart toilet. Achter de hal bevindt zich een handige wasplaats met aansluiting voor de wasmachine en droogkast. De wasplaats (11m²) kan ook gebruikt worden als slaapkamer (mits enkele aanpassingswerken).

Via de trap bereik je de nachthal met apart toilet op de eerste verdieping. Hier vind je een woonkamer (31m²) alsook ingerichte keuken, voorzien van dampkap, diepvries, fornuis, koelkast en dubbele spoelbak. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een terras (14m²), hier is het zalig vertoeven!Als laatste beschikt de eerste verdieping over een ingerichte badkamer met douche en wastafel.

De trap brengt je verder naar de tweede verdieping. Hier vind je 2 slaapkamers (18m² en 17m²) alsook een dressing (5m²).

Deze bel-etage is bovendien voorzien van een grote inpandige garage (39m²). Hier plaats je makkelijk je wagen, fietsen, extra materiaal...

Locatie
In de Laarsebaan in Merksem woon je op wandel-/fietsafstand van heel wat voorzieningen. Zo vind je verschillende winkels, scholen en invalswegen op korte afstand terug. En je auto/fietsen/...? Die parkeer je makkelijk op de oprit of in je eigen garage.

Troeven
- Gunstige locatie (nabij scholen, winkels en openbaar vervoer)
- Grote tuin
- Ruime garage (39m²) en oprit

Contacter