Maison à vendre

627000€

3 chambres 198 mètres carrés

Immoweb code : 11314893
Immoweb code : 11314893

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
198 mètres carrés habitables
5815 mètres carrés de terrain

Description

Hoeve

Désolé il n'y a pas de traduction française. Omgeven door weilanden, kom je hier terecht in een andere wereld: een oase van rust en schoonheid.

De oprijlaan met lindebomen fungeert als visitekaartje van deze landelijke woning, de beukenhagen sluiten het domein af.

Op het perceel van maar liefst 5815 m² springt de witte woning in het oog, en tegelijkertijd gaat ze mee op in de schoonheid van de omliggende tuin.

De woning vraagt een opknapbeurt, maar beschikt over heel wat basiselementen en de nodige ruimte voor een smaakvolle renovatie.

Het is heerlijk vertoeven aan het houtvuur en elk raam in de woning biedt een prachtig zicht op de schitterende tuin met de aanpalende weides.

De tuin is deels ontworpen door landschapsarchitect Piet Blanckaert en door de jaren verder verfijnd met toevoegingen door de huidige bewoners.

Een schitterende geur- en kruidentuin, een prachtige druivenserre uit de Brusselse rand, een oude boomgaard waar momenteel schapen lopen.

Een gedurfde en uiterst geslaagde toevoeging in hedendaagse stijl is de cabanne met atelier- en werkplaats, 2 garages en bergruimte.

De vogels fluiten, een lange eettafel en petanquebaan wenken uitnodigend,… hier is het zalig genieten.

Contacteer Ingrid Van Der Linden via [email protected] of 0477/66.57.28 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Contacter