Maison à vendre

585000€

3 chambres 177 mètres carrés

Immoweb code : 11277066
Immoweb code : 11277066

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
177 mètres carrés habitables
150 mètres carrés de terrain

Description

maison de caractère

Désolé il n'y a pas de traduction française. OMGEVING
De ligging is uitstekend, op de grens van Berchem, Wilrijk en Mortsel in een 1-richtingsstraat met parkeergelegenheid en net voor de dorpskern van Mortsel. Openbaar vervoer, scholen, tal van winkels, supermarkten en invalswegen vind je hier op een boogscheut.
INDELING
Deze gerenoveerde woning combineert hedendaags comfort met authentieke charme die zorgt voor een moderne woning met een gezellig, huiselijk gevoel. Sinds de renovatie kreeg de woning een volledige nieuwe aanbouw, ramen, keuken en badkamer en werden de daken geïsoleerd waardoor de woning een EPC B en een conform EK heeft.
De inkomhal zet meteen de juiste toon. Hoge plafonds en originele elementen worden gecombineerd met een nieuwe natuurstenen vloer. Je komt binnen in de woonkamer waar de mooie parketvloer meteen in het oog springt. De grote raampartijen en dakkoepels zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Koken is een plezier in deze open, moderne keuken met gasvuur, oven, microgolfoven en vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot de zalige zuidtuin. Op de tussenverd. vind je de vernieuwde badkamer met lavabomeubel, vrijstaand bad en inloopdouche. Tevens is hier een apart toilet en wasplaats.
Op de 1ste verd. zijn 2 ruime slks (11m², 18m²) en een afgewerkte zolder (28m²) die dienst doet als slk met bureau en dressing.
Deze woning heeft een droge kelder (36m²).
Is dit een match? Plan dan je bezoek op een van volgen

Contacter