Maison à vendre

449000€

4 chambres 165 mètres carrés

Immoweb code : 11403846
Immoweb code : 11403846

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
165 mètres carrés habitables
247 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze volledig gerenoveerde woning biedt jou de perfecte balans tussen rust en gemak. Gelegen op slechts 2 minuten wandelafstand van het gezellige centrum, vind je hier toch de rust en ruimte die je zoekt. Het Niels Broek ligt bovendien op wandelafstand, voor heerlijke natuurwandelingen. Loop even binnen in deze moderne gezinswoning van 165m² en laat je meeslepen door de comfortabele en lichtrijke leefruimtes. De geïnstalleerde keuken, woonkamer en eetkamer vormen het kloppend hart van het huis, waar je heerlijk kunt relaxen of gasten ontvangen.

Boven vind je 3 ruime slaapkamers met ingebouwde kasten mogelijkheid tot 4 slaapkamers, ideaal voor het hele gezin. De badkamer met ligbad en regendouche.

Buiten geniet je van een ruime tuin met 2 terrassen, waar de kids heerlijk kunnen spelen. Ook de garage en handige berging bieden extra opslagruimte. Met de zonnepanelen, batterij en regenwater recuperatie ben je bovendien energiezuinig en milieubewust bezig.

Kortom, deze woning is the total package. Centraal gelegen, energiezuinig, met veel ruimte en comfort. Alles wat je zoekt om heerlijk thuis te komen! Maak snel een afspraak en ontdek je nieuwe thuis.

Contacter