Maison à vendre

399000€

5 chambres 237 mètres carrés

Immoweb code : 11045601
Immoweb code : 11045601

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
237 mètres carrés habitables
1786 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Landelijk gelegen, royale en oerdegelijke villawoning (bj.1972) met 5 slpkmrs (waarvan 1 op gelijkvloers) op omheind perceel van 1786 m², grenzend aan agrarisch gebied.
Bewoonbare opp. maar liefst 237 m²!
Op het gelijkvloers: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke leefruimte met haard en achterliggende veranda met een magnifiek zicht op de tuin (2 siervijvers) en agrarisch gebied, keuken met in annex een ruime plaats die thans ingericht is als 2e eethoek (ideaal voor inrichten moderne leefkeuken), bureel (slpk.), badkamer (ligbad), berging.
Op de verdieping: riante nachthal, 4 grote slpkmrs (2 van 20 m² en 2 van 16 m²), nachttoilet met lavabo (mogelijkheid 2e bad- of douchekamer), berging.
Bijkomende bergruimte op zolder en in kelderverdieping (onder volledige woning). Op zelfde niveau is er een inpandige garage met mogelijkheid tot het stallen van 3 personenwagens.
Recentere Buderus verwarmingsketel (stookolie) en warmwatervat. Dakgoten en -afkasting werden reeds vernieuwd. Regenwaterput met dompelpomp, wat gebruik regenwater voor besproeien tuin mogelijk maakt.
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-reside

Contacter