House for sale

399000€

5 bedrooms 237 square meters

Immoweb code : 11045601
Immoweb code : 11045601

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
237 square meters livable space
1786 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Villawoning (bj.1972) met als belangrijkste troeven: degelijke constructie, ligging op omheind perceel van 17 a 86 ca en grenzend aan agrarisch gebied, bewoonbare opp. 237 m², met 5 slpkmrs. (waarvan 1 op glkvlrs)!
De royale benedenverdieping omvat: inkomhal met vestiaire & gastentoilet, lichtrijke leefruimte met haard, veranda met magnifiek zicht op tuin met 2 siervijvers en agrarisch gebied, keuken met in annex tweede eethoek (ideale ruimte voor inrichten moderne leefkeuken), bureel (slpk.), badkamer met ligbad, bergruimte.
De boven is al even ruimtelijk: riante nachthal, met errond 4 grote slaapkamers (2 van 20 m² en 2 van 16 m²), nachttoilet met lavabo (mogelijkheid 2e bad- of douchekamer), bergruimte.
Bijkomende bergruimte op zolder en in overvloed in de kelderverdieping die zich uitstrekt onder de volledige woning. Op zelfde niveau is er een inpandige garage met mogelijkheid tot het stallen van 3 personenwagens.
Recentere Buderus verwarmingsketel (stookolie) en warmwatervat. Dakgoten en -afkasting werden reeds vernieuwd. Regenwaterput met dompelpomp, wat gebruik regenwater voor besproeien tuin mogelijk maakt.
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie website VEKA via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

Get in touch