Maison à vendre

4 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 10461053
Immoweb code : 10461053

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
87 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een luxueuze herenwoning in Sint-Niklaas? Dan lees je best even verder.

De gunstige ligging nabij het centrum en daarenboven de vlotte verbinding naar de E17 zijn maar enkele troeven van deze woning. Vergeet bovendien de prachtige kamers met de enorm hoge plafonds en de binnentuin niet!

Indeling:
- Kelder: hier bevindt zich de technische ruimte (12m²).
- GLV: je komt binnen via de smaakvol ingerichte inkomhal (13m²) waar je meteen door de aanwezigheid van de authentieke elementen een luxueus gevoel krijgt. Je treedt daarna de lichtrijke leefruimte (39m²) met de prachtige plafonds binnen. Je hebt hier bovendien zicht op de mooie binnentuin. Verder bevindt er zicheveneens de prachtige keuken (10m²) die voorzien is van alle nodige toestellen.
- 1steV: hier vind je de volledig afgewerkte badkamer (10m²) met inloopdouche, lavabo in meubel en toilet verder is hier ook nog een berging voor wasmachine en droogkast. hier zijn ook nog eens 2 ruime slaapkamers (21-13m²) met veel lichtinval je krijgt een extra ruimte gevoel door de hoge plafonds.
- 2deV: via de authentieke trap kom je op de bovenste verdieping hier zijn er ook nog eens 2 enorme slaapkamers (21-18m²).

Lijkt deze luxueuze en prachtige herenwoning iets voor jou? Twijfel dan niet en neem snel contact op met ons kantoor voor een afspraak!

Contacter