Maison à vendre

269000€

4 chambres 170 mètres carrés

Immoweb code : 11277207
Immoweb code : 11277207

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
170 mètres carrés habitables
566 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren woning op 566m² in dorpskern Ten Aard. 6% BTW voor renovatie of heropbouw mogelijk. Kopen aan 3% of 1% Registratie. Structureel in goede staat. Veel subsidies voor renovatie verkrijgbaar.
Keuken en badkamer zijn te renoveren of bruikbaar in aanloop naar renovatie. Verwarming op aardgas. Spouw opspuiten, dubbel glas in bestaande ramen plaatsen en dak langs binnen isoleren, zijn gemakkelijk voor doe-het-zelver.
Kamers op gelijkvloerse verdieping zijn ruim en met veel licht. Achterbouw is langs zolder te isoleren. Op eerste verdiep zijn 2 grote en een vrij ruime slaapkamer. Op tweede is grote kamer die opgesplitst kan worden. Dak is ideaal georiënteerd voor zonnepanelen. Tuin met (fruit)bomen.
Vlotte verbinding met Noord-Zuid en Geel-Retie. Kleuter- en lagere school op 300m. Middelbare scholen op 5km. Uitgebreidere voorstelling op site van NXXT Vastgoed. De woning is onmiddellijk beschikbaar. Gunstig asbestattest. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Contacter