Maison à vendre

139000€

3 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 11290429
Immoweb code : 11290429

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
135 mètres carrés habitables
150 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Te renoveren stadswoning, 3 slpks, tuin, zolder, 1a 50ca

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren stadswoning met tuin te Tienen, Wulmersumsesteenweg 52, opp 1a 50ca.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, traphal, een gezellige woonkamer met eetplaats, een grote keuken, een toilet, een ruimte dat ingericht is tot een badkamer en een washok.
Op de eerste verdieping is een nachthal en twee slaapkamers.
De tweede verdieping van ca. 30 m2 is heden ingericht tot een open slaapkamer, een bergingszolder en een zolderruimte. Het tweede verdiep kan perfect verbouwd worden tot twee volwaardige slaapkamers.
De kelder is onderverdeeld in een traphal en twee kelderruimtes.

Deze stadswoning heeft een totale bruikbare opp van ca. 169 m2 en een gezellig tuintje volledig omheind, gunstig gelegen, nabij het centrum van Tienen, vlotte verbinding Tienen-Sint-Truiden, openbaar vervoer, op 7 minuten van het treinstation en op 5 minuten van de autosnelweg E40.

Ben jij op zoek naar een woning, die je volledig wilt renoveren naar jouw eigen noden en wensen? Aarzel dan zeker niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.
EPC 484 - VG-WG-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto’s op www.co-immo.be – T 0474 / 293 793.
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-

Contacter