Maison à vendre

749000€

4 chambres 224 mètres carrés

Immoweb code : 11328658
Immoweb code : 11328658

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
224 mètres carrés habitables
753 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze mooie en instapklare woning is gelegen op een perceel van 753m² in een zeer rustige, kindvriendelijke en doodlopende straat op de grens van Wetteren en Laarne. Je stapt er onmiddellijk de mooie natuur van de Kalkense Meersen en het Prullenbos in. De woning werd opgetrokken in 2001 en eind 2016 verder uitgebreid en volledig gerenoveerd door een gerenomeerde totaalaannemer.
Op het gelijkvloers vinden we een ruime en open inkomhal met toilet en ingemaakte vestiaire, een mooie zonnige en tuingerichte living met parket (45m²), een volledig ingerichte keuken van 18m² met alle comfort (Dekton aanrecht, 2 combi ovens, grote ijskast met Climat fresh, xxl vaatwas) en uitzicht op de tuin, een gerieflijke berging en een grote garage (27m²).
De eerste verdieping omvat 3 ruime slaapkamers met parket (allen 14.5m², waarvan 2 met ingemaakte kasten of aparte dressing en zonnescreens), een 4e slaapkamer (19.6m²) en een badkamer met bad, grote douche en dubbele lavabo. Er is ook nog een grote zolder over de volledige breedte van de woning.
De mooie, aangelegde zonrijke en open tuin met groot terras zonder inkijk is een bijkomende troef.
De woning is uitgerust met een condensatieketel (Vaillant), een waterontharder, een ventilasitiesysteem C+, een videofoniesysteem, een alarmsysteem alsook een geautomatiseerde toegangspoort en heeft een glasvezelaansluiting (fiber). Eind 2023 werden er ook 18 zonnepanelen geïnstalleerd die

Contacter