Maison à vendre

449000€

3 chambres 185 mètres carrés

Immoweb code : 11413170
Immoweb code : 11413170

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
185 mètres carrés habitables
712 mètres carrés de terrain

Description

WESTREM - Gerenov. OB met centrale ligging en groenzicht

WESTREM - Gerenoveerde open bebouwing met centrale ligging en fantastisch groenzicht op achterliggende akkers.

Deze gerenoveerde woning biedt mooie leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval. Gelegen langs de verbindingsweg Gent – Aalst, bevindt u zich op wandel- en fietsafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, en in directe omgeving van belangrijke invalswegen. De landelijke kenmerken worden geaccentueerd door het groenzicht op de velden. De woning is vrijgesteld van renovatieplicht, asbestveilig, voorzien van regenwaterrecuperatie en technische installaties conform. De hoge afwerkingsgraad is de rode draad tijdens de renovatie. Hoewel de gevel in de toekomst enige aandacht vereist, biedt dit u de perfecte gelegenheid om uw eigen stempel te drukken. Of u nu kiest voor een nieuwe verflaag of extra isolatie, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Op gelijkvloers : inkom met toilet, uitgeruste keuken met toegang tot de nieuwe achterbouw, riante woonkamer met veel lichtinval en aangename interactie met de tuin. Verder nog een wasplaats, kelder en badkamer aanwezig. Het verdiep: nachthal, toilet, drie slaapkamers (uitgerust met airco), en zolder als extra opbergruimte.
De recent aangelegde, volledig afgesloten tuinzone beschikt over een groot terras met zonnige oriëntatie en schitterend uitzicht op de akkers. Het polyvalente bijgebouw in de tuin, voorzien van alle nutsvoorzieningen, kan ingericht worden als poolhouse met eigen sanitaire ruimte, extra tuinberging, hobbykamer,

Contacter