Maison à vendre

525000€

2 chambres 149 mètres carrés

Immoweb code : 11298949
Immoweb code : 11298949

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
149 mètres carrés habitables
670 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
We heten u van harte welkom in deze ruime bungalow uit 1974, op een boogscheut van diverse verbindingswegen en het centrum van Wondelgem (met winkels en faciliteiten). De woning beschikt over een grondoppervlakte van 670 vierkante meter met een bewoonbare van 149. Qua bereikbaarheid en voorzieningen is deze woning een echte topper!

Binnenkomen in de woning doen we in de inkomhal met toegang tot een kleine berging en gastentoilet. Van in de leefruimte (met veel lichtinval) komen we in de keuken (inclusief toestellen) waarnaar toegang tot de achtertuin voorzien is. Verder biedt deze woning u 2 slaapkamers aan, een ingerichte badkamer en de mogelijkheid om een 3de/4de slaapkamer te creëren op de zolder. Een ruime garage (met aansluitingen) en een privé parkeerplaats is voorzien. Ontspannen kan zowel in de voor als achtertuin van de woning.

Met het label F kan u, naar eigen verlangen, nog verdere verbeterpunten aanbrengen aan de woning, zoals isolatie plaatsen, hoogrendementsbeglazing voorzien en een condenserende gasketel plaatsen.

Wenst u een bezoek te brengen aan deze woning? Of meer informatie? Contacteer ons gerust via 0472/98.16.29 of [email protected].

Contacter