Manoir à vendre

475000€

4 chambres 232 mètres carrés

Immoweb code : 11196275
Immoweb code : 11196275

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
232 mètres carrés habitables
3149 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Propriété rurale

Désolé il n'y a pas de traduction française. Mooie landelijke woning met paardenstallen, grote tuin en garage gelegen te Tienen, Herestraat 164., opp 31a 49ca. Ideaal voor paardenliefhebbers!

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een aparte toilet met lavabo, een lichtrijke woonkamer met eetplaats van ca. 37m2, een open ingerichte keuken, nachthal, drie slaapkamers, een ruime wasplaats, een logeerkamer (4de kamer), een badkamer met een douche, ligbad en een badkamermeubel. Via de woonkamer en de keuken heb je toegang tot het terras en de tuin. De eerste verdieping is bereikbaar via een vaste trap op het gelijkvloers. De eerste verdieping heeft twee grote slaapkamers en een zolderruimte van ca. 21,7m2. Ideaal voor extra opbergruimte. De woning heeft eveneens een garage voorzien van een elektrische sectionaal poort, een grote inrit en meerdere parkeerplaatsen.

De grote tuin is volledig omheind, verzorgd, met een panoramisch uitzicht op de achterliggende omgeving, twee vijvers en een aangelegd terras. Drie nieuw gebouwde paardenstallen (2016) en een piste voorzien van een drainage. Het achtergelegen perceel wordt gebruikt als weide voor de paarden.

Voor wie op zoek is naar een landelijke eengezinswoning met een totale bruikbare oppervlakte van ca. 250m2 (incl. garage) en met een weide voor paarden, is dit een opportuniteit! Aarzel zeker niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding!

EPC 145- VG-WGLK- GMO-GVKR-GVV. Meer info en foto’s op w

Contacter