Villa à vendre

845000€

5 chambres 252 mètres carrés

Immoweb code : 11343451
Immoweb code : 11343451

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
252 mètres carrés habitables
2324 mètres carrés de terrain

Description

Villa

Désolé il n'y a pas de traduction française. De nabijheid van Gent-centrum, een vlotte bereikbaarheid en de rust van de groene rand rond Gent. Hier is het zalig thuiskomen.

De karaktervolle villa staat iets verder van de straatzijde, in een rustige en landelijke omgeving, op een ruim perceel (2324m²) met weidse verzichten.

De leefkeuken is volledig uitgerust voor een optimale kookervaring.

Schuif het grote raam open en stap zo naadloos via het terras de zonnige tuin in. Een prachtige setting voor een sfeervolle BBQ met vrienden en familie.

Aansluitend op de keuken: gezellige living met parketvloer en prachtige open haard in witte kalksteen die voor extra sfeer zorgt tijdens de koudere maanden.

Ook beneden: bureauruimte met douchekamer (momenteel ingericht als 5e slaapkamer) en een handige berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, gastentoilet.

Op de eerste verdieping: 4 slaapkamers waarvan de master bedroom een rechtstreekse toegang heeft tot de badkamer.

Extra troef is het bijgebouw vooraan: een dubbele garage met kelder en mezzanine: voldoende plaats voor hobby’s.

Naast het bijgebouw is een droge plaats voor houtopslag. Over de volledige lengte van de woning is een begaanbare zolder.

Instelprijs: indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Contacteer La

Contacter