Villa à vendre

475000€

5 chambres 232 mètres carrés

Immoweb code : 11345491
Immoweb code : 11345491

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
232 mètres carrés habitables
990 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Waar vindt u nog een karaktervolle, open bebouwing met 5 slaapkamers (of 4 kamers + bureau), een kraaknette voortuin en dito achtertuin, inpandige garage, veel lichtinval in knap onderhouden staat en ook nog eens op 2km van hartje centrum Oudenaarde? Hierzo!

Deze uitzonderlijke villa wordt hoofzakelijk getypeerd door diens groene karakter en speelse indeling.

Via de magnifieke voortuin komen we aan de ruime en lichtrijke inkomhal, deze biedt toegang naar de leefruimte die ‘verzonken’ is en zo resulteert in een uiterst gezellige zitput. Dit speelse hoogteverschil geeft de villa een uitzonderlijk karakter én een mooi zicht op het voorste deel van de tuin. Extra troef aan deze ruimte is de unieke plafondhoogte van bijna 4m hoog op het hoogste punt!

Het gelijkvloers wordt verder aangevuld door de eetkamer en de keuken met zicht op de tuin, de badkamer, een apart toilet, een bureau en de master bedroom. Vanuit de keuken kan u zich naar zowel de eetkamer, de inkomhal, de kelder, als de garage begeven.

Afsluiten doen we op het gelijkvloers met een ruime, inpandige garage, apart toilet en een technische berging.

Via de trap komt u op het eerste verdiep dat opnieuw baadt in natuurlijk licht, dit verdiep is nog eens voorzien van 3 slaapkamers en een extra toilet.

Bezoek deze unieke woonst (op afspraak) door contact op te nemen met vastgoedmakelaar Kjell Haegeman via [email protected] of op het nummer 0496 13 69.

Bezoek: za 4-05 tussen 10u en 16u.

Geen renovatieplicht.

Contacter