Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Rosiers & De Ridder  (181 actieve panden )
Laatste update : vandaag om  01:20

vastgoedmakelaar Rosiers & De Ridder - 9255 Buggenhout - logo

Erkend BIV-nr .  506.093

 
   
Verkoop
 
Verhuur
   
  • Kasteelstraat 198
    9255 -  Buggenhout
  • Website

logo--certified-partner

Dit agentschap is ‘CERTIFIED PARTNER’ van Immoweb

Al meer dan 20 jaar heeft Immoweb het grootste aanbod kwalitatieve vastgoedzoekertjes van België. Vastgoedmakelaars spelen daarin een cruciale rol. Daarom bieden we een aantal agentschappen de titel van CERTIFIED PARTNER. De strenge voorwaarden waar zij aan moeten voldoen, zijn een maatstaf voor de kwaliteit van hun zoekertjes.


Informatie   van  Rosiers & De Ridder

Immobiliën kopen en verkopen is een vak. Uw onroerend goed is een deel van uw leven en dat verkopen is niet gemakkelijk. Je hebt een opleiding en een erkenning nodig om het te kunnen uitoefenen. Er komt heel wat juridische en technische kennis bij kijken, die continu evolueert. Onze medewerkers volgen permanente bijscholing om u met deskundige raad bij te staan.

Wij stellen ons graag even aan u voor!

Gelegen in Buggenhout en Bornem en Kruibeke, staan wij met ons jong en dynamisch team steeds klaar om u te helpen bij u vastgoedplannen. Het team van Rosiers & De Ridder helpt u met deskundig advies uw woning snel, efficient en aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen. Wij vinden luisteren even belangrijk als praten, komen afspraken na, zijn steeds actief en blijven alert. Met prima resultaten voor u! Kortom een creactieve duizendpoot op het gebied van vastgoed.

3 kantoren te Buggenhout, Bornem en Kruibeke 

Het vastgoed aanbod van  Rosiers & De Ridder

  Verkoop Verhuur
Huizen 64 3
Appartement 74 10
Gronden 19  
Commercieel 4 3
Industrieel 1  
Garages 2 1

De 5 recentste aanbiedingen van Rosiers & De Ridder
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoop