About this property developer

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Welkom bij de BOUWWERKEN RESSIMMO nv.

Wij zijn een traditioneel bouwbedrijf opgericht in 1991. Elk jaar realiseren wij ongeveer een 50 tal nieuwbouwwoningen, villa's en appartementen in de Antwerpse regio.

Onze bouwprojecten, appartementen / open en gesloten woningen, zijn voorzien van een hoogwaardige afwerking, systeem "sleutel op de deur". In overleg met de kopers zal zowel de indeling als de afwerking op uw maat gerealiseerd kunnen worden. Alle details worden uitvoerig besproken en samengevat in een bouwdossier zodat U als klant op elk moment van de bouwtijd een duidelijk beeld hebt van uw bouwdroom, zowel bouwtechnisch als financieel.

Een gespecialiseerd team van medewerkers zal U adviseren over de verschillende facetten binnen het bouwproject alsook de contacten verzorgen met de architect, veiligheidscoördinator, energiedeskundige, uitvoerders op de werf, aanvraag premies, ...

Wij streven naar een originele architectuur voor elk project alsook het gebruik van degelijke en hedendaagse bouwmaterialen volgens de laatste nieuwe normen inzake ventilatie en isolatie.

Om U een energiezuinige en milieubewuste woning te garanderen hebben wij volgende zaken reeds opgenomen in onze basisafwerking : (ifv datum bouwvergunning kunnen hieraan nog wijzigingen aangebracht worden)

- regenwater recuperatiesysteem
- beglazing met Kw 1.1
- condensatiegaswandketel
- ventilatiesysteem RENSON C+
- degelijke dakisolatie
- leidingen CV en warm water voorzien van isolatie

In onze toonzaal te Brasschaat krijgt U een volledige voorstelling van alle mogelijkheden en materialen. Vraag ons lastenboek / detailinfo per project.

U bent steeds van harte welkom !!

Het RESSIMMO team

Address : Lage Kaart 371 2930  Brasschaat