About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Kantoor De Smet & Poupeye is niet zomaar een immobiliënmakelaar tussen vele anderen.

Reeds 3 generaties actief zijn op de Brugse vastgoedmarkt betekent heel wat. Wij hebben deze jaren ten volle benut om snel en efficiënt te kunnen inspelen op deze complexe markt door middel van strategische overnames van gekende Brugse vastgoedkantoren.
Kantoor De Smet n.v. is ontstaan in gevolge overname van kantoor De Smet, zakenkantoor M. Poupeye en Agence Jan Breydel (AJB Vastgoedmakelaars). Met als commerciële naam "kantoor De Smet & Poupeye"?.

De Knowhow is in handen van een jong en dynamisch team van vakmensen waaronder erkende BIV-makelaars, de continuïteit in de kwaliteit van onze diensten en een onberispelijke reputatie liggen aan de basis van de stevige vertrouwensrelatie die wij met onze cliënten onderhouden.

Één van onze diensten is dat de verkoopafdeling van ons kantoor altijd open blijft, ook met vakanties, feestdagen of buiten de kantooruren. Een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom, of een bezoek aan één van de panden in onze portefeuille, kan dus altijd worden ingepland. Buiten de openingsuren kan er altijd contact contact worden opgenomen op onderstaande gegevens:
De Soete Louis
[email protected]
0494/26.12.71

Address : Generaal Lemanlaan 202 8310  Assebroek

IPI n° : 206.599