Back to the results

DE SMET & POUPEYE KANTOOR ASSEBROEK

About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Ons kantoor De Smet & Poupeye!
De Smet & Poupeye is reeds 3 generaties actief op de Brugse vastgoedmarkt en is ontstaan door overname van kantoor De Smet, zakenkantoor M. Poupeye en Agence Jan Breydel.

Door onze jarenlange ervaring, de continuïteit en kwaliteit van onze diensten zijn wij UW vertrouwenspartner voor de verkoop of verhuur van uw vastgoed!

Streeft u naar een efficiëntie, correcte en vlotte verkoop, verhuur of beheer van uw eigendom?

Onze experts helpen u graag verder!

De Knowhow is in handen van een jong en dynamisch team van vakmensen waaronder erkende BIV-makelaars, de continuïteit in de kwaliteit van onze diensten en een onberispelijke reputatie liggen aan de basis van de stevige vertrouwensrelatie die wij met onze cliënten onderhouden.

Één van onze diensten is dat de verkoopafdeling van ons kantoor altijd open blijft, ook met vakanties, feestdagen of buiten de kantooruren. Een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom, of een bezoek aan één van de panden in onze portefeuille, kan dus altijd worden ingepland. Buiten de openingsuren kan er altijd contact contact worden opgenomen op onderstaande gegevens:
De Soete Louis
[email protected]
0494/26.12.71

Meer uitleg over onze diensten? Of graag eens gekeken naar ons verkoop-/verhuuraanbod? Hiervoor kunt u steeds terecht op onze gloednieuwe site: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be

21 Properties

5 new
1 new

Portfolio of properties for sale of the agency

  • 5 garages
  • 9 houses
  • 2 businesses
  • 2 apartments
  • 1 office

Address : Generaal Lemanlaan 202 8310  Assebroek

IPI n° : 206599