Back to the results

ERA VANDENDRIES

About this agency

Een huis verkopen aan de beste marktwaarde is vakwerk. Het vergt vertrouwen en service. Vooraf is het een kwestie van vertrouwen, achteraf heb je het bewijs.
Bij ERA Vandendries leggen we vrijblijvend van in begin uitgebreid uit wat er komt kijken bij de verkoop van een huis. Aan de hand van uw behoeften maken we inzichtelijk wat het voordeel is van de individueel op maat gemaakte dienstverlening van ERA.
We gebruiken standaard: ERA schattingsverslag, ERA marktanalyse, professionele foto’s, ERA Virtual tour, ERA comfortgarantie op het goed voor de koper, …
Niet voor niets belonen zowel verkopers als kopers onze ERA makelaars al jaren met zeer hoge tevredenheisscores. Daar zijn we erg trots op.
Waarom uw woning verkopen met een ERA Vandendries? Het levert u gemak, tijd, zekerheid, gemoedsrust, positief effect en een correcte waardering op.
Wij voelen ons verantwoordelijk bij alles wat we doen en zullen u proberen te overtuigen om de juiste stappen te zetten. Wij zetten ons altijd voor de volle 100 procent in voor onze klanten. Sterk door service!

111 Properties

12 new
4 new

Portfolio of properties for sale of the agency

  • 46 houses
  • 32 apartments
  • 13 garages
  • 13 lands
  • 1 business

Address : Tervuursevest 356 3000  Leuven

IPI n° : 504599

Website : www.era.be\vandendries