About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Factum Vastgoed is een gevestigde waarde die bestaat uit drie afdelingen: projectontwikkeling, grondaankoper en vastgoedmakelaar.

PROJECTONTWIKKELING
Veilig investeren, Aangenaam Wonen: u koopt van een projectontwikkelaar met 20 jaar ervaring. We kiezen de beste architecten die alle aandacht besteden aan comfort, ruimte en licht. Onze kwalitatieve constructies, afgewerkt met mooie materialen en perfect geïsoleerd, verzekeren u dat u aangenaam zal wonen met uw gezin. Indien u koopt om te investeren en te verhuren, dan zal u door onze liggingen en goede prijs/kwaliteit-verhouding een toprendement voor uw spaargeld behalen. Een multidisciplinair team staat klaar voor u!

GRONDAANKOPER
Wij maken van uw grond een verkoopbare verkaveling en creëren bouwgrond door het afsluiten van aankoop- of samenwerkingsovereenkomsten met grondeigenaars. Gronden worden bouwrijp gemaakt dankzij afbraak van bestaande constructies, sanering van de ondergrond, het bekomen van verkavelings- of bouwvergunningen, het aanleggen van wegenis en nutsvoorzieningen (elektriciteit, water, gas, kavel tv, telefoon, internet). Heeft u grond te koop? Contacteer ons vandaag nog telefonisch (015 340 300) of per mail ([email protected])!

VASTGOEDMAKELAAR
Dankzij onze rijke ervaring in de vastgoedsector mag je zeker zijn dat je woonst maximaal kans maakt om snel te worden verhuurd of verkocht. Wij spelen in op de markt en maken gebruik van onze ervaring en connecties om zoveel mogelijk kandidaten te bereiken en vervolgens de juiste match voor u te vinden. Voor meer informatie contacteer [email protected] of bel ons op 0474 10 11 10.

Address : Mechelsesteenweg 35/A 2840  Rumst

IPI n° : 204.811

Website : www.factumvastgoed.be